ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Εύβοια: Πτώση ανεμόπτερου στην Κάρυστο – Επέβαιναν δύο Τούρκοι

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση του λιμεναρχείου Καρύστου στο σημείο της πτώσης

Εύβοια: Πτώση ανεμόπτερου στην Κάρυστο – Επέβαιναν δύο Τούρκοι

Συναγερμός σήμανε σήμερα στις Αρχές, καθώς ένα ανεμόπτερο φαίνεται πως έπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Μπούρου στην Κάρυστο της Εύβοιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ανεμόπτερο επέβαιναν δυο άτομα με καταγωγή από την Τουρκία.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση του λιμεναρχείου Καρύστου στο σημείο της πτώσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, οι δύο Τούρκοι επιβαίνοντες στο ανεμόπτερο είναι καλά στην υγεία τους και αυτή την ώρα μεταφέρονται με αυτοκίνητο του λιμεναρχείου Καρύστου στο Γενικό Νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθούν για προληπτικούς λόγους σε εξετάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.