ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Φλώρινα: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 54χρονος που είχε οπλοστάσιο στο σπίτι του

Ο 54χρονος, κατά την απολογία του, αρνήθηκε εξ ολοκλήρου ως αβάσιμες της κακουργηματικές σε βάρος του κατηγορίες

Φλώρινα: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 54χρονος που είχε οπλοστάσιο στο σπίτι του

Ο 54χρονος από τη Φλώρινα, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε βαρύς οπλισμός και εκρηκτικά, κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο 54χρονος, κατά την απολογία του, αρνήθηκε εξ ολοκλήρου ως αβάσιμες της κακουργηματικές σε βάρος του κατηγορίες, σύμφωνα με την ΕΡΤ, υποστηρίζοντας πως ήταν συλλέκτης οπλικών συστημάτων και όλα τα όπλα που είχε στην κατοχή του δεν ήταν λειτουργικά και τα είχε βρει είτε στους ορεινούς όγκους της περιοχής, όπου έχουν γίνει πολλές μάχες τόσο στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο όσο και στον εμφύλιο αλλά και σε πεδία βολής.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του κ Γιώργος Τζήκας, τα περισσότερα όπλα από αυτά δεν ήταν λειτουργικά δεν είχαν χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια και δεν τα επισκεύαζε για να τα μεταπωλήσει – όπως έχει ακουστεί- καθώς τα εργαλεία και η γνώσεις που διέθετε ο 54χρονος ήταν ερασιτεχνικές και δεν επισκεύαζε τα όπλα για να τα πουλήσει, αλλά για να τα έχει στην προσωπική του συλλογή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να υπενθυμίσουμε ότι η 57χρονη σύζυγός του είχε προφυλακιστεί και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου θα οδηγηθεί και ο 54χρονος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.