ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φλώρινα: Στο χειρουργείο ο 43χρονος που πυροβολήθηκε σε «ενέδρα» για αγριογούρουνα – Τρεις συλλήψεις (upd)

Τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα

Φλώρινα: Στο χειρουργείο ο 43χρονος που πυροβολήθηκε σε «ενέδρα» για αγριογούρουνα – Τρεις συλλήψεις (upd)

Σε κρίσιμο χειρουργείο υποβάλλεται ο 43χρονος κυνηγός από τη Φλώρινα, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου (27/1) τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια κυνηγιού για αγριογούρουνα, όταν κατά λάθος, πυροβολήθηκε από άλλον κυνηγό.

Παράλληλα, το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας έχει προχωρήσει στη σύλληψη των τριών κυνηγών που κυνηγούσαν σε χώρο που έχει χαρακτηριστεί ως καταφύγιο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Φλώρινας, με την κατηγορία της παράνομης θήρευσης.

Το χρονικό

Ο 43χρονος είχε πάει για κυνήγι μαζί με τον πατέρα του και δυο ακόμη φίλους και σε απόσταση περίπου 5 χιλιομέτρων από τη Φλώρινα προς τα ορεινά, όπου έστησαν «ενέδρα» για αγριογούρουνα.

Ο άτυχος άνδρας κάποια στιγμή φέρεται να κινήθηκε με αποτέλεσμα μέλος της 4μελούς παρέας να τον περάσει για αγριογούρουνο και να πυροβολήσει προς το μέρος, θεωρώντας πως πρόκειται για θήραμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το αν ο 43χρονος άνδρας φορούσε το απαραίτητο φωσφοριζέ γιλέκο ενώ κυνηγούσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 43χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Φλώρινας, με τη συνδρομή και της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία ήδη διενεργεί έρευνα για να εξακριβώσει τις συνθήκες του σοβαρού αυτού περιστατικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.