ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γλυφάδα: Διέρρηξαν το υπηρεσιακό ΙΧ υπαλλήλου της ΑΑΔΕ και άρπαξαν λάπτοπ και έγγραφα

Άγνωστο παραμένει αν ήταν μια στοχευμένη διάρρηξη ή μια τυχαία επιλογή του οχήματος από τον δράστη

Γλυφάδα: Διέρρηξαν το υπηρεσιακό ΙΧ υπαλλήλου της ΑΑΔΕ και άρπαξαν λάπτοπ και έγγραφα

Το απόγευμα της Πέμπτης, σημειώθηκε κλοπή από το υπηρεσιακό αυτοκίνητο 58χρονου υπαλλήλου της ΑΑΔΕ, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από εστιατόριο στην οδό Διαδόχου Παύλου στη Γλυφάδα, με το δράστη να αφαιρεί δυο λάπτοπ και διάφορα έγγραφα της υπηρεσίας.

Ο άγνωστος δράστης, έσπασε τζάμι του αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας της υπηρεσίας ερευνών και διασφάλισης δημοσίων εσόδων, αφαίρεσε τους υπολογιστές και τους υπηρεσιακούς φακέλους και απομακρύνθηκε χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Η διάρρηξη στο αυτοκίνητο διαπιστώθηκε στις 6 παρά 20 το απόγευμα της Πέμπτης και άμεσα καταγγέλθηκε στο οικείο τμήμα ασφαλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άγνωστο παραμένει αν ήταν μια στοχευμένη διάρρηξη ή μια τυχαία επιλογή του οχήματος από τον δράστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.