ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηγουμενίτσα: Επεισοδιακή καταδίωξη διακινητών ναρκωτικών με 80 κιλά κάνναβης τύπου «σοκολάτα» – Δύο συλλήψεις

Οι συλληφθέντες, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, έχουν οδηγηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας

Ηγουμενίτσα: Επεισοδιακή καταδίωξη διακινητών ναρκωτικών με 80 κιλά κάνναβης τύπου «σοκολάτα» – Δύο συλλήψεις

Το μεσημέρι του Σαββάτου (2/3), σημειώθηκε επεισοδιακή καταδίωξη διακινητών ναρκωτικών στη Μαζαρακιά Ηγουμενίτσας, που είχε ως αποτέλεσμα τη σύγκρουση δύο οχημάτων, τη σύλληψη δύο ατόμων και την κατάσχεση κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτα».

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν άντρες της δίωξης ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, έκαναν σήμα για έλεγχο σε όχημα που κινείτο στον παλιό δρόμο Μακρυχώρας – Μαζαρακιάς.

Ο οδηγός του οχήματος τράπηκε σε φυγή, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Μέσα στο χωριό Μαζαρακιά, ο οδηγός του ύποπτου οχήματος, έχασε τον έλεγχό του προσέκρουσε σε σταθμευμένο ΙΧ και ακινητοποιήθηκε.

Αμέσως μετά οι δύο επιβαίνοντες προσπάθησαν να διαφύγουν πεζή, με τους άντρες της δίωξης ναρκωτικών Ηγουμενίτσας να ακινητοποιoύν επί τόπου τον έναν από αυτούς, ενώ κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες και στον δεύτερο.

Στο εσωτερικό του οχήματος, οι αστυνομικοί εντόπισαν 4 σάκους, οι οποίοι περιείχαν περίπου 80 κιλά κατεργασμένης ινδικής κάνναβης (σοκολάτα).

Αυτή την ώρα οι δύο συλληφθέντες, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, έχουν οδηγηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, ενώ κατασχέθηκαν το ΙΧ, το οποίο ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του Έλληνα συλληφθέντα και τα ναρκωτικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ενώ οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Θεσπρωτίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.