ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαφιόζικο χτύπημα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά – Μεγάλες ζημιές σε κτίρια και αυτοκίνητα (φωτό) (upd2)

Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς

Μαφιόζικο χτύπημα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά – Μεγάλες ζημιές σε κτίρια και αυτοκίνητα (φωτό) (upd2)

Ισχυρή έκρηξη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ομηρίδου Σκυλίτση στον Πειραιά σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (03:20).

Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που ακούστηκε μέχρι και το Παλαιό Φάληρο.

Η πυροσβεστική κλήθηκε να στείλει όχημα στην Ομηρίδου Σκυλίτση, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς δεν είχε προκληθεί φωτιά.

Ο μηχανισμός τοποθετήθηκε στο μαντρότοιχο που χωρίζει το οικόπεδο με το βενζινάδικο από την πλευρά του οικοπέδου. Στο οικοπεδο αυτο είχε σταθμευμένα αυτοκίνητα που υπέστησαν ζημιές.

Την ώρα της έκρηξης το πρατήριο ήταν ανοιχτό και είχε μέσα υπαλλήλους

Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.

Η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ομηρίδου Σκυλίτση και στους γύρω δρόμους.

Στο σημείο και αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) προκειμένου να εντοπίσουν υπολείμματα από τη βόμβα.

Από τα πρώτα στοιχεία οι Αρχές εκτιμούν ότι η έκρηξη ήταν «προειδοποιητική». Υπάρχει και το ενδεχόμενο η βόμβα να προοριζόταν για κάποιον που παρκάρει στον εν λόγω χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. και από στοιχεία από μαρτυρίες κατοίκων, πριν από έναν μήνα, είχαν πέσει πυροβολισμοί στο σημείο από διερχόμενο όχημα.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών και μαφιόζικης επίθεσης.

Πρόκειται για μεγάλο και κεντρικό βενζινάδικο γνωστής εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το γεγονός πως ως ιδιοκτήτης του βενζινάδικου εμφανίζεται ένας άνδρας, τον ουσιαστικό έλεγχο, κατά αστυνομικές πηγές, είχε άτομο από τον χώρο της νύχτας το οποίο πρόσφατα είχε δολοφονηθεί μετά από ενέδρα, επίσης σε πρατήριο καυσίμων το οποίο ήταν της ιδιοκτησίας του.

Μετά την δολοφονία του, είχε δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για να το αποκτήσει ένας σκληρός ποινικός ο οποίος ωστόσο δεν φαίνεται να είχε βρει τρόπο για να συμφωνήσει μαζί του.

Μάρτυρας ανέφερε στο Mega,

«Εγώ επειδή κοιμάμαι αργά, 3.15 ακούστηκε ένας μεγάλος θόρυβος, άνοιξαν τα παράθυρα, έσπασαν τζάμια και μύριζε μπαρούτι.

Όλη η πολυκατοικία κατεβήκαμε κάτω, και το αμάξι μας καταστράφηκε ολοσχερώς.

Πριν από έναν μήνα είχαμε ακούσει πυροβολισμούς δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση. Δεν ξέρω ποιος θα μας αποζημιώσει», δήλωσε.

Πληροφορίες, αναφέρουν πως, λίγη ώρα μετά τη βόμβα, ένα σκούρο αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες εντοπίστηκε στην γέφυρα Καλυφτάκη, το οποίο δεν σταμάτησε σε έλεγχο της Αστυνομίας.

Ξεκίνησε καταδίωξη, ενώ εξετάζεται εάν αυτό το γεγονός συνδέεται με το περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.