ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κλειστό μέχρι τις 18 Αυγούστου το Φαράγγι της Σαμαριάς – Φόβοι για μετασεισμούς

Νοσηλεύεται ακόμα ο 46χρονος Ισπανός τουρίστας

Κλειστό μέχρι τις 18 Αυγούστου το Φαράγγι της Σαμαριάς – Φόβοι για μετασεισμούς

Κλειστό μέχρι την Παρασκευή 18 Αυγούστου θα μείνει το φαράγγι της Σαμαριάς λόγω των μετασεισμών που σημειώνονται μετά τον ισχυρό σεισμό στις 13 Αυγούστου.

Ο σεισμός προκάλεσε κατολίσθηση στο φαράγγι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να ακρωτηριαστεί 45χρονος Ισπανός τουρίστας.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται στην Εντατική του Νοσοκομείου Χανίων.

Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής ανακοίνωσε ότι «λόγω της μετασεισμικής ακολουθίας που βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή του Εθνικού Δρυμού Λευκών Ορέων, το φαράγγι της Σαμαριάς θα παραμείνει κλειστό για τους επισκέπτες έως και την Παρασκευή 18 Αυγούστου».

Το φαράγγι παραμένει κλειστό από την Κυριακή, μετά από σύσταση του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και των σεισμολόγων του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών – Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, που παρακολουθούν την εξέλιξη της μετασεισμικής ακολουθίας του σεισμού των 4,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στην περιοχή του Δήμου Καντάνου – Σελίνου.

Επιχείρηση εκκένωσης της παραλίας Γλυκά Νερά στα Σφακιά

Μεγάλη επιχείρηση εκκένωσης της παραλίας Γλυκά Νερά στα Σφακιά πραγματοποιήθηκε, νωρίς σήμερα, το πρωί, προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα από ενδεχόμενες κατολισθήσεις στην ευαίσθητη γεωλογικά και εδαφικά περιοχή, που συγκεντρώνει εκατοντάδες επισκέπτες και κατασκηνωτές κάθε χρόνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή ανδρών του Λιμενικού και της ΟΠΚΕ, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Παράλληλα, μόνο για σήμερα, απαγορεύεται η πρόσβαση στη συγκεκριμένη παραλία από τα μονοπάτια, αλλά και από θαλάσσης, με ιδιωτικά σκάφη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.