ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κόρινθος: Έκλεψαν τουρίστες που θαύμαζαν την διώρυγα στον Ισθμό!

Ένας 54χρονος από τον Καναδά και μια 57χρονη Βελγίδα έπεσαν θύματα επιτηδείων

Κόρινθος: Έκλεψαν τουρίστες που θαύμαζαν την διώρυγα στον Ισθμό!

Πανάκριβα στοίχισε σε δυο αλλοδαπούς τουρίστες που κάνουν διακοπές στην Ελλάδα η απόφασή τους να σταματήσουν στον Ισθμό της Κορίνθου για να απολαύσουν το θέαμα της διώρυγας, καθώς άγνωστοι επιτήδειοι εκμεταλλεύτηκαν την προσήλωσή τους για να τους «γδύσουν»! Μάλιστα, ο ένας από τους δυο έχασε κυριολεκτικά ό,τι είχε και δεν είχε.

Όπως κατήγγειλε ο 54χρονος από τον Καναδά στο αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου, όταν επέστρεψε στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό του που είχε παρκάρει σε μικρή απόσταση, βρήκε παραβιασμένη την πόρτα του οδηγού και από μέσα είχαν κάνει φτερά τρεις τσάντες και τρεις βαλίτσες με ρούχα προσωπικά είδη, τα διαβατήρια και άλλα προσωπικά έγγραφα του ίδιου και της οικογένείας του, τρία ζευγάρια γυαλιά ηλίου και όσα χρήματα είχαν σε αμερικανικά και καναδικά δολάρια!

Αλλά και μία 57χρονη Βελγίδα κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Κορίνθου ότι, την ώρα που εκείνη έβγαζε φωτογραφίες την διώρυγα, άγνωστος άρπαξε με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις μέσα από την τσάντα της το πορτοφόλι της που είχε μέσα χρήματα, τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα, χωρίς να το αντιληφθεί.

Έκλεψε μεγάλο ποσό από αυτοκίνητο αλλά συνελήφθη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν πρόλαβε να χαρεί τα παράνομα κέρδη του ένας άνδρας που έκλεψε το ποσό των 4.700 ευρώ από ένα όχημα που σταθμευμένο σε περιοχή της Πιερίας το πρωί της Δευτέρας, καθώς μέσα σε 24 ώρες ταυτοποιήθηκε από την έρευνα και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης. Το ποσό βρέθηκε σχεδόν ακέραιο και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ ο δράστης της κλοπής παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.