ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ξυλοδαρμός ηλικιωμένου ζευγαριού – Ο γιος τους πήγε να τους κάψει ζωντανούς

Παλαιότερα είχαν υποβληθεί μηνύσεις και είχαν εκδοθεί καταδικαστικές αποφάσεις χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι

Ξυλοδαρμός ηλικιωμένου ζευγαριού – Ο γιος τους πήγε να τους κάψει ζωντανούς

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον «Γολγοθά» που βιώνουν εδώ και σχεδόν 10 χρόνια οι δύο ηλικιωμένοι, που όπως φαίνεται και σε βίντεο, έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού από τον ίδιο τους τον γιο.

Σημειώνεται, δε, ότι παλαιότερα είχαν υποβληθεί μηνύσεις και είχαν εκδοθεί και καταδικαστικές αποφάσεις.

Ο γιος προσπάθησε να βάλει φωτιά στο διαμέρισμα με αποτέλεσμα οι ηλικιωμένοι να βγουν έξω και να φωνάζουν βοήθεια. fwtia-ilikiwmenoi-600x340

Ο λόγος που οι ηλικιωμένοι βιώνουν όλο αυτό φέρεται πως ήταν τα χρήματα που ζητούσε συνεχώς ο 50χρονος.

Στην κάμερα του Mega φαίνεται ο 50χρονος γιος, ο οποίος είχε το θράσος να ρωτάει τους αστυνομικούς αν υπάρχει μήνυση και αν θα συλληφθεί ή αν θα μπορούσε να φύγει, αδιαφορώντας για το γεγονός πως με τις πράξεις του έστειλε δύο ηλικιωμένους στο ΚΑΤ.


-Υπάρχει μήνυση, απ’ ότι μπορώ να καταλάβω;

Τώρα, αυτή τη στιγμή, όχι ακόμα. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί μετά.

-Ααα ωραία, εντάξει. Φεύγω, πάω σπίτι.

-Μισό λεπτό να μιλήσω με τους ανωτέρους μου και να σας ενημερώσω.

Ο 50χρονος έχει ρημάξει όλο το σπίτι ilikiwmenoi-spiti-1-600x333 ilikiwmenoi-spiti-600x336

Μάλιστα η 80χρονη και ο 86χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν μπορεί να μιλήσει, εμφανίστηκαν στην κάμερα του Mega φορώντας κολάρα και δείχνοντας την κατάσταση του σπιτιού τους και τις τραγικές συνθήκες κάτω από τις οποίες αναγκάζονται να ζουν.

«Έβαζε φωτιά μέσα στην πρίζα να κάψει τα καλώδια, καλώδια δεν υπάρχουν, τηλέφωνο δεν υπάρχει, θυροτηλεόραση δεν υπάρχει», είπε αρχικά η 80χρονη.

Μάλιστα όπως δήλωσε στην πόρτα υπάρχουν ακόμα και τρύπες, τις οποίες έχουν καλύψει για να μην μπορεί να βλέπει ο 50χρονος τι γίνεται.

Τον καναπέ στο σαλόνι τον έχουν βάλει πίσω από την ξεχαρβαλωμένη πόρτα. Προσπαθούν, με όποιο τρόπο μπορούν, να εμποδίσουν την είσοδο σε όποιον θελήσει να τους κάνει κακό.

«Φοβάμαι μην μπει μέσα. Ακούμε θόρυβο και κλειδωνόμαστε», είπε γυναίκα.

«Το πλυντήριο σπασμένο, η κουζίνα που είχα είναι σπασμένη. Αυτή τη μικρή την έβαλαν κάτω την πάτησαν και ακόμα υπάρχουν τα αποτυπώματα από τα παπούτσια. Όλο το χειμώνα είμαστε μες το κρύο. Πλένουμε και λουζόμαστε με νερό από κατσαρόλες», συμπλήρωσε.

Το aircondition διαλυμένο, τζαμαρίες σπασμένες, έπιπλα σμπαραλιασμένα.

«Έβαλα το ψυγείο στο δωμάτιο γιατί το άδειαζε και τώρα κλειδώνουμε και την πόρτα του δωματίου, όπως μας είπε η αστυνομία. Έσπασε το χερούλι να μπει μέσα. Το ψυγείο άδειο, η κατάψυξη το ίδιο. Δεν άφησε τίποτα» εξηγεί δε η άτυχη ηλικιωμένη μητέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.