ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Λακωνία: Ξέσπασε πυρκαγιά σε μονάδα συσκευασίας εσπεριδοειδών

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρότατες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που δίνουν μάχη για να περιορίσουν τις φλόγες

Λακωνία: Ξέσπασε πυρκαγιά σε μονάδα συσκευασίας εσπεριδοειδών

Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης (23/5) ξέσπασε πυρκαγιά σε συσκευαστήριο-μονάδα εμπορίας εσπεριδοειδών και οπωροκηπευτικών στην περιοχή του Δήμου Ευρώτα, στα όρια Βλαχιώτη-Μυρτέας.

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρότατες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που δίνουν μάχη για να περιορίσουν τις φλόγες, ωστόσο τα εύφλεκτα υλικά και ο εξοπλισμός που υπάρχουν στο εσωτερικό της μονάδας, δυσχεραίνουν τις προσπάθειες κατάσβεσης.

Ευτυχώς όλοι οι εργαζόμενοι πρόλαβαν να εκκενώσουν εγκαίρως τους χώρους της επιχείρησης και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχουν τραυματισμοί.

Όπως πληροφορείται το lakonikos.gr, η καταστροφή που προκλήθηκε στο τυποποιητήριο μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών από το ξέσπασμα της φωτιάς είναι σχεδόν ολοσχερής, καθώς σημαντικό τμήμα των εγκαταστάσεων έγινε παρανάλωμα του πυρός.

Μάρτυρας έκανε λόγο για έκρηξη που προηγήθηκε της φωτιάς, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται ακόμα από επίσημη Αρχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εν λόγω μονάδα που δραστηριοποιείται στη συσκευασία, εμπορία και εξαγωγές αγροτικών προϊόντων θεωρείται από τις μεγαλύτερες του είδους της στην περιοχή, αποτελώντας μια επένδυση αρκετών εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.