ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Λαμία: Διαρρήκτες άρπαξαν υπολογιστές για συνταγογραφήσεις από την Τοπική Μονάδα Υγείας

Οι δράστες τρύπωσαν ανενόχλητοι στο κτίριο που δεν διαθέτει συναγερμό ή κάμερες, έκαναν τα πάντα άνω- κάτω και έκλεψαν τα laptop

Λαμία: Διαρρήκτες άρπαξαν υπολογιστές για συνταγογραφήσεις από την Τοπική Μονάδα Υγείας

Διαρρήκτες εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις της Τοπικής Μονάδας Υγείας στη Λαμία και άρπαξαν υπολογιστές που υπήρχαν για τις συνταγογραφήσεις. Μάλιστα ήταν η τρίτη φορά που η ΤΟ.Μ.Υ. έγινε στόχος διάρρηξης.

Οι δράστες τρύπωσαν ανενόχλητοι στο κτίριο που δεν διαθέτει συναγερμό ή κάμερες παραβιάζοντας ένα παράθυρο, έκαναν τα πάντα άνω- κάτω και έκλεψαν τα laptop με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να λειτουργήσει η ΤΟ.Μ.Υ. και οι ασθενείς να παραπέμπονται στο Κέντρο Υγείας της πόλης. Οι υπεύθυνοι κάλεσαν την Ασφάλεια Λαμίας, η Σήμανση πήρε αποτυπώματα και η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Της «γυάλισε» το ξένο κινητό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κινητό τηλέφωνο, το οποίο άφησε ο ιδιοκτήτης του πάνω στον πάγκο μιας καφετέριας σε περιοχή των Σερρών, «γυάλισε» σε μία 25χρονη η οποία το «βούτηξε» και έσπευσε να εξαφανιστεί, το μεσημέρι της Κυριακής. Όμως, ταυτοποιήθηκε από την έρευνα της Ασφάλειας και συνελήφθη το ίδιο απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Το κλεμμένο κινητό βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε στον κάτοχό του, ενώ σε βάρος της 25χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.