ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Λαμία: Νέες καταγγελίες για τα χαλασμένα γεύματα – Βρήκαν έντομα μέσα σε σάντουιτς (βίντεο)

«Η μυρωδιά ήταν χειρότερη από χαλασμένο αυγό» ανέφερε μητέρα μαθητή

Λαμία: Νέες καταγγελίες για τα χαλασμένα γεύματα – Βρήκαν έντομα μέσα σε σάντουιτς (βίντεο)

Νέες σοκαριστικές εικόνες έρχονται στη δημοσιότητα από τα γεύματα που οδήγησαν σε μαζική τροφική δηλητηρίαση μαθητών στη Λαμία.

Συγκεκριμένα, μετά τις αποκαλύψεις για σαπισμένα μήλα, κόκκαλα μέσα σε μπιφτέκια –πολλές φορές ωμά– αλλά και πούπουλα στις μερίδες, σήμερα παρουσιάζονται φωτογραφίες με κατσαρίδα μέσα σε σάντουιτς και μουχλιασμένο ψωμί.

«Έχει τύχει περιστατικό να έχουν φάει τα μακαρόνια και να έχουν διάρροια και τα δύο παιδιά και εκ των υστέρων αφού τα μύρισα, ο κιμάς είχε μία μυρωδιά», ανέφερε πατέρας μαθητή.

Αυτή η καταγγελία αφορά σχολικό γεύμα που μοιράσθηκε σε δημοτικό σχολείο στο Περιστέρι. Τα περιστατικά είναι αμέτρητα, με τις περιγραφές των γονιών να σοκάρουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το ριζότο θαλασσινών με τις γαρίδες το οποίο βρωμούσε, βρομοκοπούσε. Δεν μπορώ να περιγράψω τέτοια μυρωδιά, μόλις άνοιγες το νάιλον, η μυρωδιά ήταν χειρότερη από χαλασμένο αυγό», ανέφερε άλλη μητέρα μαθητή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.