ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ληστεία στη Βέροια: Δύο δράστες άρπαξαν 19.000 ευρώ από τον ιδιοκτήτη βενζινάδικου

Φορούσαν μάσκες full face - Άσκησαν σωματική βία

Ληστεία στη Βέροια: Δύο δράστες άρπαξαν 19.000 ευρώ από τον ιδιοκτήτη βενζινάδικου

Ενέδρα σε 63χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων έστησαν άγνωστοι το πρωί στη Βέροια, που τον λήστεψαν, ενώ μετέφερε χρήματα στην τράπεζα.

Ο 63χρονος κατέθεσε στην Ασφάλεια Βέροιας ότι η ληστεία έγινε από δύο δράστες, που φορούσαν μάσκες full face. Μόλις αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητό του για να πάει σε υποκατάστημα τράπεζας, τον πλησίασαν και αφού του άσκησαν σωματική βία, του άρπαξαν το τσαντάκι ώμου, που περιείχε 19.000 ευρώ σε μετρητά. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε όχημα όπου τους περίμενε συνεργός τους και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 63χρονος υπέστη εκδορές στα χέρια και τα πόδια, ενώ οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών είναι σε πλήρη εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.