ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Μαγνησία: Άφαντος παραμένει από τις 23 Απριλίου ο Γ.Καραμπάτσης – Η κληρονομιά και η έκκληση της οικογένειας

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του έχουν αποβεί άκαρπες

Μαγνησία: Άφαντος παραμένει από τις 23 Απριλίου ο Γ.Καραμπάτσης – Η κληρονομιά και η έκκληση της οικογένειας

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 49χρονου Γιάννη Καραμπάτση, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν στις 23 Απριλίου, από τον Πτελεό Μαγνησίας.

Την ημέρα εκείνη ήταν και η τελευταία φορά που εθεάθη ο 49χρονος και συνομίλησε με δικούς του. Έκτοτε, το κινητό του τηλέφωνο παραμένει κλειστό και… άφαντο, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του, τόσο στον Πτελεό όσο και στην ευρύτερη περιοχή, έχουν αποβεί άκαρπες.

Το μπουφάν του και άλλα προσωπικά του αντικείμενα εντοπίστηκαν σε ένα ελαιοτριβείο της περιοχής, ενώ το σπίτι που έμενε, το παράθυρο βρέθηκε ανοιχτό, το ραδιόφωνο να παίζει και το φως ήταν αναμμένο.

Διαστάσεις θρίλερ στην υπόθεση, την ίδια ώρα, δίνουν οι καταθέσεις των συγγενών του, που μιλούν, μεταξύ άλλων, για μια κληρονομιά που είχε πάρει στις αρχές τους έτους, με αποτέλεσμα να αυξήσει την προσωπική του περιουσία -αφήνοντας έτσι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια πίσω από την εξαφάνιση του 49χρονου.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας, σχολίασε ότι: «Πολύ περίεργη εξαφάνιση και πολλά τα ερωτηματικά. Σίγουρα, όπως βρέθηκε το σπίτι του, μας δείχνει ότι δεν πρόκειται για έναν άνθρωπο που ήθελε να φύγει. Τις επόμενες ημέρες (σ.σ. πιθανότατα αύριο, Παρασκευή) θα κάνουμε κάποιες νομικές ενέργειες, για να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος και μαζί και πολύ σημαντικά στοιχεία».

«Το μυαλό μας και όλα τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει, μας οδηγούν κάπου και είμαι σίγουρος ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουμε συγκλονιστικές εξελίξεις. Είχε μπει στο στόχαστρο κάποιων που θέλησαν να του κλείσουν το στόμα για κάποιο λόγο; Μήπως τα χρήματα που κληρονόμησε πριν από δύο μήνες… άνοιξαν την όρεξη σε κάποιους και του έκαναν κακό; Προσωπική μου άποψη είναι ότι, και να είχε πέσει θύμα κάποιου ατυχήματος -που δίνω πολύ λίγες πιθανότητες- θεωρώ ότι θα είχε βρεθεί μετά από τόσες ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία πρέπει να κινηθεί άμεσα, για να μην χαθούν πολύτιμα στοιχεία» κατέληξε ο κ. Ντούγκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.