Μαρία Μπονίκου: Την Τετάρτη στον ανακριτή ο 46χρονος γιος για τη δολοφονία της ηθοποιού

Τι είπε ο δράστης ομολογώντας το έγκλημα

Μαρία Μπονίκου: Την Τετάρτη στον ανακριτή ο 46χρονος γιος για τη δολοφονία της ηθοποιού

Την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή ο 46χρονος γιος της Μαρίας Μπονίκου. Η 73χρονη ηθοποιός βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στην Αίγινα το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (03.06.2022).

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο γιος της Μαρίας Μπονίκου παραπέμφθηκε από τον εισαγγελέα σε τακτικό ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί την Τετάρτη (08.06.2022). Ο 46χρονος κρατείται από τις 4 Ιουνίου, οπότε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, για τη δολοφονία της 73χρονης μητέρας του στην Αίγινα, το βράδυ της 3ης Ιουνίου.

Ομολογώντας το έγκλημα ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε: «Δεν με άφηνε να βγαίνω. Δεν με άφηνε να μιλάω πολύ».

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη Μαρία Μπονίκου, βρέθηκε μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Πολλές Ελιές στην Αίγινα, θανάσιμα τραυματισμένη, ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 73χρονη ηθοποιός βρέθηκε με σκισμένα ρούχα, στοιχείο που υποδηλώνει ότι πάλεψε για τη ζωή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη σορό της είχε εντοπίσει συγγενικό της πρόσωπο που την είδε πεσμένη μπρούμυτα, ενώ έφερε και τραύματα στο σώμα της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.