ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Πάρνηθα: Σοκαριστικές περιγραφές από εθελοντή για την επίθεση – «Ο φίλος μου δέχθηκε τρεις μαχαιριές»

«Άρχισαν να μας χτυπάνε, να μας κλωτσάνε, ενώ εμείς βρισκόμασταν κάτω στα στρώματα μας» λέει ο 33χρονος εθελοντής

Πάρνηθα: Σοκαριστικές περιγραφές από εθελοντή για την επίθεση – «Ο φίλος μου δέχθηκε τρεις μαχαιριές»

Τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε το βράδυ της Παρασκευής, ξημερώματα προς Σάββατο, περιέγραψε ο 33χρονος εθελοντής, που ξυλοκοπήθηκε από αγνώστους στην Πάρνηθα. 

Ο 33χρονος, ανέφερε πως «εμείς θέλαμε να βοηθήσουμε ένα φίλο μας που ήθελε να ξεκινήσει με τα πόδια από τα Δερβενοχώρια και να φτάσει στην Ανάβυσσο καθαρίζοντας».

«Πήγαμε ως εθελοντές σε αυτή την προσπάθεια εγώ και το παιδί που μαχαίρωσαν. Το βράδυ θα διανυκτερεύαμε εκεί σ’ ένα ερειπωμένο κτίριο για να ξανά συνεχίσουμε την άλλη μέρα το πρωί. Ο άλλος φίλος μας μαζί με την κοπέλα του κοιμήθηκαν λίγο πιο μακριά σ’ ένα εκκλησάκι» τόνισε.

«Γύρω στη μία και είκοσι το βράδυ ακούσαμε φωνές και επειδή τους ακούσαμε λίγο περίεργους κάναμε ησυχία για να μην μας καταλάβουν ότι είμαστε εκεί. Στη συνέχεια αυτοί είδαν το αυτοκίνητο και άναψαν φακούς μας είδαν και άρχισαν να είναι εριστικοί προσπαθώντας μέσα από ερωτήσεις να βρούνε αν μας χώριζε κάτι για να τσακωθούμε και τότε τους εξηγήσαμε την εθελοντική μας δράση» αποκάλυψε, εξηγώντας πως οι νεαροί προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να τσακωθούν μαζί τους.

Συνεχίζει, λέγοντας, πως: «Μας ρωτούσαν από που είμαστε και μας είπαν ότι αυτοί είναι από το Μενίδι και μετά φύγανε φιλικά».

Ωστόσο, όπως είπε μετά ξεκίνησε ο απόλυτος εφιάλτης: «Μετά από δέκα λεπτά ξαναγυρνάνε, παρκάρουν πίσω από το κτίριο, βγαίνουν έξω και ένας από αυτούς λέει χαρακτηριστικά “κάναμε come back”».

«Άρχισαν να μας χτυπάνε, να μας κλωτσάνε, ενώ εμείς βρισκόμασταν κάτω στα στρώματα μας. Εγώ κατάφερα και ξέφυγα και πήγα να φωνάξω βοήθεια το άλλο το παιδί, που ήταν στο εκκλησάκι και τότε φύγανε αυτά τα 8 άτομα που μας επιτέθηκαν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, κατέληξε λέγοντας πως ο φίλος του ζει χάρη στην ψυχραιμία του τρίτου εθελοντή: «Ο φίλος μου είχε τρεις μαχαιριές στην πλάτη και μία στο χέρι, ενώ του σπάσανε τη μύτη και αιμορραγούσε πάρα πολύ. Αν δεν υπήρχε ο άλλος μας ο φίλος να τον δέσει τα τραύματα δεν θα ζούσε σήμερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.