ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γυναίκα στην Πάτρα πήδηξε από το παράθυρο για να γλιτώσει από την κακοποίηση του συντρόφου της! (βίντεο)

Πέντε νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλθηκαν στην Πάτρα μέσα σε λίγες ώρες

Γυναίκα στην Πάτρα πήδηξε από το παράθυρο για να γλιτώσει από την κακοποίηση του συντρόφου της! (βίντεο)

Σοκ προκαλεί βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και το οποίο δείχνει μία κοπέλα στην Πάτρα να προσπαθεί να γλιτώσει από τον σύντροφό της που την χτυπούσε πηδώντας από το παράθυρο!

Η έξαρση της ενδοοικογενειακής βίας στην Ελλάδα (όπως και η εγκληματικότητα ανηλίκων) αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.

Στα πέντε ανέρχονται τα νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, εκ των οποίων τα τρία ιδιαίτερα σοβαρά, που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί της Πάτρας, το βράδυ της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής.

Στο ένα περιστατικό, μάλιστα, χρειάστηκε να πάνε τρεις φορές. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 2 συλλήψεις, εκ των οποίων μία μέσα στη νύχτα και μία χθες το πρωί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο, ιδιαίτερα σοβαρό ήταν το συμβάν της οδού Ασημάκη Φωτήλα.

Έντρομη μία γυναίκα έβαλε τις φωνές καθώς ο σύντροφός της την χτυπούσε και την έβριζε. Η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι μέσα στη νύχτα.

Μία φίλη της νεαρής που διαμένει σε διαμέρισμα ημιορόφου έφθασε στο σημείο.

Οι φωνές συνεχίζονταν και τελικά η κοπέλα για να ξεφύγει πήδηξε από το παράθυρό της στο πεζοδρόμιο. Ήταν τόσο μεγάλος ο τρόμος που βίωνε που ούτε καν παπούτσια δεν φορούσε.

Επί τόπου έφθασαν περιπολικά και οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον δράστη ο οποίος πρόλαβε και έφυγε. Συνελήφθη όμως χθες το πρωί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα και χθες στις 3 το απόγευμα… ξαναπήγε στο σπίτι της γυναίκας και άρχισε να ζητά χρήματα (150 ευρώ) τα οποία όπως ισχυριζόταν είχε ξοδέψει στο super market.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επί τόπου έφθασαν πάλι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι τον συνέλαβαν. Στο 2ο Α.Τ. βρέθηκε και η γυναίκα προκειμένου να καταθέσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.