ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάτρα: Νεκρός από ηλεκτροπληξία 45χρονος αστυνομικός – Προσπάθησε να ξεβουλώσει σιφόνι και τον «τίναξε» το ρεύμα

«Η μοίρα είχε άλλα σχέδια και έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι» - Ήταν πατέρας δύο παιδιών

Πάτρα: Νεκρός από ηλεκτροπληξία 45χρονος αστυνομικός – Προσπάθησε να ξεβουλώσει σιφόνι και τον «τίναξε» το ρεύμα

Θρήνος επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ, καθώς ένας 45χρονος ανθυπαστυνόμος που υπηρετούσε στην Ασφάλεια Πάτρας, άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από ηλεκτροπληξία στο σπίτι του. 

Ειδικότερα, γύρω στις 17:00 το απόγευμα, ενώ είχε στα χέρια του ένα σίδερο και προσπαθούσε να ξεβουλώσει ένα σιφόνι αυτό ακούμπησε σε ρεύμα, με αποτέλεσμα να κεραυνοβοληθεί και να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε η γυναίκα του λίγα λεπτά αργότερα, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ αλλά ήταν πλέον αργά για τον ένστολο που αφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδιά, ένα αγόρι 8 ετών και ένα κορίτσι 12 ετών.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη μεταξύ των συναδέλφων του που μιλούν για ένα εργατικό και χαμογελαστό άνθρωπο. Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας αναφερόμενος στον αιφνίδιο χαμό του συναδέλφου του δήλωσε στο tempo24:

«Ένας φίλος, ένας ακέραιος αστυνομικός ένας άριστος οικογενειάρχης, ένα νέο παιδί δεν είναι πια μαζί μας. Η μοίρα είχε άλλα σχέδια και έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.