ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πετρούπολη: Χειροπέδες σε μαθητές Γυμνασίου μετά από καταγγελία ότι απείλησαν να ληστέψουν συνομήλικο τους

Οι συλληφθέντες θα παρουσιαστούν σε λίγη ώρα ενώπιον του εισαγγελέα ανηλίκων

Πετρούπολη: Χειροπέδες σε μαθητές Γυμνασίου μετά από καταγγελία ότι απείλησαν να ληστέψουν συνομήλικο τους

Χειροπέδες σε έξι μαθητές Γυμνασίου πέρασαν χθες αργά το απόγευμα οι αστυνομικές Αρχές στην Πετρούπολη.

Σύμφωνα με τον πατέρα ενός εκ των συλληφθέντων, ο γιος του, μαθητής της Β Γυμνασίου, βρισκόταν με τους φίλους του στην Πετρούπολη όταν μπροστά τους εμφανίστηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Κλήθηκαν να μεταβούν στο σημείο έπειτα από τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση ότι τα μέλη της συγκεκριμένης παρέας φέρονται να προσπάθησαν να τον ληστέψουν, συγκεκριμένα να του πάρουν το κινητό.

«Εγώ ξέρω το παιδί μου, δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα . Μίλησα μαζί του και μου είπε, μπαμπά δεν έχω κάνει κάτι. Έχω τρελαθεί. Είναι δυνατόν να κρατάνε στο Τμήμα 12 και 14 ετών παιδιά;» αναφέρει ο πατέρας του παιδιού..

Οι μαθητές του Γυμνασίου μεταφέρθηκαν από το Α.Τ Πετρούπολης στην Διεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και πρόκειται να παρουσιαστούν σε λίγη ώρα ενώπιον του εισαγγελέα ανηλίκων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πατέρας του ανήλικου συλληφθέντα πρόκειται, όπως λέει, να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, αφενός διότι, «ο γιος μου δεν έκανε απολύτως τίποτα, αφετέρου «γιατί είναι απαράδεκτο να έχουν στα κρατητήρια τόσο μικρά παιδιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.