ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πυροσβεστική: Συνελήφθησαν 2 άτομα για πρόκληση πυρκαγιάς

Τους επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο ύψους 500€

Πυροσβεστική: Συνελήφθησαν 2 άτομα για πρόκληση πυρκαγιάς

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη σήμερα, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Άστρους, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε υπολείμματα καλλιεργειών στην Αρκαδία.

Του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ύψους 500€.

Επίσης, συνελήφθη σήμερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Αρβανίτη του  Πύργου Ηλείας.

Του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ύψους 500€.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 500€, χθες, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου σε ημεδαπή, η οποία δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Βροχίτσας, του δήμου Πύργου Ηλείας καθώς και σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, στη θέση “Ράχη” του δήμου Ζαχάρως στον Πύργο Ηλείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.