ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σικελία: Εντοπίσθηκαν νεκροί παράνομοι αλλοδαποί σε παραλία

Εντοπίστηκαν έξω από το Τράπανι της Σικελίας

Σικελία: Εντοπίσθηκαν νεκροί παράνομοι αλλοδαποί σε παραλία

Η ιταλική οικονομική αστυνομία εντόπισε στην παραλία του Σελινούντα στη Σικελία, πέντε νεκρούς παράνομους αλλοδαπούς.

Σε μικρή απόσταση από την άκρη προσάραξε πλοιάριο που χρησιμοποιήθηκε για τον διάπλου της Μεσογείου.

Τα πτώματα μεταφέρθηκαν, πιθανότατα, μέχρι την ακτή από το κύμα. Στην παραθαλάσσια περιοχή του Σελινούντα, οι ιταλικές αρχές σταμάτησαν σήμερα τριάντα ανθρώπους οι οποίοι, όπως όλα δείχνουν, είχαν φτάσει στην ξηρά και προσπαθούσαν να απομακρυνθούν.

Την περασμένη νύχτα, τέλος, στην Λαμπεντούζα έφτασαν με δύο πλεούμενα ενενήντα πέντε παράνομους αλλοδαπούς, προερχόμενοι, κυρίως, από την Ερυθραία, το Σουδάν και την Συρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.