Θάνατος 28χρονου στη Θεσσαλονίκη: Όλα δείχνουν αυτοκτονία για τον απαγχονισμένο σε φλεγόμενο διαμέρισμα

Από τα στοιχεία που συλλέχθηκαν δεν προέκυψε εγκληματική ενέργεια

Θάνατος 28χρονου στη Θεσσαλονίκη: Όλα δείχνουν αυτοκτονία για τον απαγχονισμένο σε φλεγόμενο διαμέρισμα

Όπως σας αναφέραμε νωρίτερα στο pronews.gr, το απόγευμα του Σαββατου σημειώθηκε τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, καθώς βρέθηκε γυμνός και απαγχονισμένος ένας νεαρός άνδρας μέσα σε φλέγόμενο σπίτι. Οι πρώτες πληροφορίες πλέον κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε φλεγόμενο διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη, όμως όλα δείχνουν ότι το μυστήριο για αυτή τη θλιβερή υπόθεση λύθηκε.

Την απάντηση στην υπόθεση του 28χρονου, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του που είχε πάρει φωτιά στην οδό Καλλιδοπούλου έδωσαν οι έρευνες της Αστυνομίας.

Είχε βάλει ο ίδιος τη φωτιά

Από τα στοιχεία που συλλέχθηκαν δεν προέκυψε εγκληματική ενέργεια, ενώ εικάζεται ότι ο 28χρονος είχε βάλει ο ίδιος τη φωτιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός βρέθηκε απαγχονισμένος από τους πυροσβέστες, οι οποίοι κλήθηκαν να σβήσουν τη φωτιά που είχε ξεσπάσει στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος που βρίσκεται στον 2ο όροφο.

Όταν αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα κάλεσαν το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν αργά, αφού οι διασώστες απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.