ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Θεσ/νίκη: Ποινή φυλάκισης 13 μηνών με 3ετή αναστολή σε 40χρονο που επιτέθηκε με μπουνιές στη σύζυγό του

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο και την κατάθεση της γυναίκας, όλα έγιναν τον Ιούλιο του 2021

Θεσ/νίκη: Ποινή φυλάκισης 13 μηνών με 3ετή αναστολή σε 40χρονο που επιτέθηκε με μπουνιές στη σύζυγό του

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, επέβαλε ποινή φυλάκισης 13 μηνών με 3ετή αναστολή σε έναν 40χρονο ο οποίος επιτέθηκε με μπουνιές στη σύζυγό του και την έβγαλε με βία έξω από το σπίτι τους.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τις κατηγορίες της σωματικής βλάβης αδύναμου ατόμου και εξύβριση.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο και την κατάθεση της γυναίκας, όλα έγιναν τον Ιούλιο του 2021 όταν μετά από έναν έντονο καβγά ο σύζυγός της την χτύπησε με γροθιές στον αυχένα και το αριστερό της χέρι, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει προβλήματα με ζαλάδες και να εμφανίσει μελανιές.

Μάλιστα, αμέσως μετά, άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος και βρίζοντας την αισχρά της ζήτησε να φύγει από το σπίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες, δεν προσήλθε στο δικαστήριο για να καταθέσει και εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.