ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα ο 44χρονος Νορβηγός που σκότωσε τον αστυνομικό

Ο Νορβηγός είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν μεταφέρθηκε την Πέμπτη στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα ο 44χρονος Νορβηγός που σκότωσε τον αστυνομικό

Μεγάλη ποσότητα αλκοόλ φαίνεται πως είχε καταναλώσει ο 44χρονος Νορβηγός, που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 32χρονο αστυνομικό τα ξημερώματα της Πέμπτης (28.12.2023) σε μπαρ της Θεσσαλονίκης και που σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο Νορβηγός είχε μαζί του ένα μικρό μαχαίρι παλάμης.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός αστυνομικός βρισκόταν με τον κουμπάρο του σε μπυραρία της Θεσσαλονίκης, όταν λίγο μετά τις 4 ξέσπασε καυγάς ανάμεσα στον Νορβηγό και τον 32χρονο κουμπάρο του. Ο αστυνομικός προσπάθησε να χωρίσει τους δύο άνδρες όταν ο Νορβηγός έβγαλε ένα μικρό μαχαίρι παλάμης και τον κάρφωσε στο λαιμό. Μάλιστα, επιτέθηκε και στον κουμπάρο, ο οποίος γλίτωσε από τύχη, καθώς η μαχαιριά τον βρήκε δίπλα στη μηριαία αρτηρία.

Ο Νορβηγός είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν μεταφέρθηκε την Πέμπτη στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης. Σήμερα, Παρασκευή, θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο 44χρονος δράστης, δήλωσε, μέσω του δικηγόρου, σοκαρισμένος και τόνισε πως δεν είχε σκοπό να σκοτώσει κανέναν: «Έχει δηλώσει ρητά ότι όλα έγιναν μέσα σε ένα διαπληκτισμό και εκείνη τη στιγμή δεχόταν χτυπήματα ο ίδιος.

Θα πρέπει να αξιολογηθούν όλα υπό το δεδομένο ότι ο εντολέας μου είχε καταναλώσει αλκοόλ, όπως επίσης να αξιολογηθεί και η γενικότερη ψυχική κατάσταση» σημείωσε ο δικηγόρος του, Θοδωρής Καραγιάννης.

Ο Νορβηγός είπε στους αστυνομικούς ότι ήρθε στη χώρα μας πριν από 9 χρόνια για τουρισμό και τελικά αποφάσισε να μείνει στη Θεσσαλονίκη. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν πώς ζούσε όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς να εργάζεται, τους απάντησε ότι έπαιρνε κάποιο επίδομα από το νορβηγικό κράτος καθώς είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν με κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτοικος της περιοχής σημείωσε πως ο Νορβηγός είχε δημιουργήσει προβλήματα και στο παρελθόν, καθώς έπινε και ενοχλούσε θαμώνες μπαρ της Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.