ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 8 μηνών σε 42χρονο που απείλησε με μαχαίρι τον πατέρα του – «Είναι επικίνδυνος»

«Από την ημέρα που βγήκε από τη φυλακή μας απειλεί διαρκώς - Με βίαιο τρόπο ζητάει χρήματα, χτυπάει πόρτες, χτυπάει την μάνα του»

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 8 μηνών σε 42χρονο που απείλησε με μαχαίρι τον πατέρα του – «Είναι επικίνδυνος»

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, καταδίκασε έναν 42χρονο σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, χωρίς αναστολή, καθώς κόλλησε το στιλέτο στον λαιμό του πατέρα του και απείλησε να τον σκοτώσει.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, για τις κατηγορίες της οπλοφορίας και της απειλής, ενώ αποφάσισε – κατά πλειοψηφία – η έφεσή του να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη και έτσι οδηγείται στη φυλακή.

Σημειώνεται ότι ο άντρας αποφυλακίστηκε πρόσφατα, καθώς είχε καταδικαστεί πάλι στο πρόσφατο παρελθόν για αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με τη κατάθεση του 66χρονου θύματος, πατέρα του κατηγορουμένου, όλα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής, μέσα στο σπίτι που ζει με τον γιο του.

«Από την ημέρα που βγήκε από τη φυλακή μας απειλεί διαρκώς. Την Κυριακή έβαλε το μαχαίρι – στιλέτο στο λαιμό μου για να του δώσουμε χρήματα να κάνει χρήση και να του δώσουμε και το αμάξι. Με βίαιο τρόπο ζητάει χρήματα, χτυπάει πόρτες, χτυπάει την μάνα του. Είχε μπει επτά μήνες φυλακή για ενδοοικογενειακή βία εις βάρος μου και της μητέρας του», τόνισε.

«Είναι χρήστης ναρκωτικών, είναι τοξικός και επικίνδυνος. Αγαπάω τον γιο μου αλλά είναι επικίνδυνος», επανέλαβε ο 66χρονος.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι άσκησε βία και απείλησε τον πατέρα του και τόνισε πως όσα κατέθεσε ο 66χρονος σε βάρος του είναι ψέματα. «Είναι δυνατόν να θέλω να ξανά γυρίσω φυλακή και να βγάλω μαχαίρι; Είμαι χαζός;», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο πριν την ετυμηγορία ο πατέρας του κατηγορουμένου είπε στο δικαστήριο: «Αγαπάω τον γιο μου, όμως αυτόν που γέννησα και μεγάλωσα. Δεν έχω διάθεση να πάει φυλακή, όμως θα φτάσουμε σε φονικό και ποιος θα πάρει τη υπεύθυνη;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.