ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν τις δημοτικές τουαλέτες στη Νέα Παραλία λίγο πριν παραδοθούν προς χρήση

Μήνυση κατά αγνώστων από τον δήμο

Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν τις δημοτικές τουαλέτες στη Νέα Παραλία λίγο πριν παραδοθούν προς χρήση

Άγνωστοι βανδάλισαν τις δημοτικές τουαλέτες στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης με τον δήμο να υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα της Χαριλάου.

Ο βανδαλισμός έγινε κατά τις βραδινές ώρες με αγνώστους να προκαλούν ζημιές στις γυναικείες τουαλέτες που βρίσκονται στον «Κήπο των Ρόδων», στο ύψος της Μ. Μπότσαρη, οι οποίες ήταν έτοιμες να παραδοθούν προς χρήση στους δημότες αλλά και τους επισκέπτες.

Οι δράστες έσπασαν τις κλειδαριές και στη συνέχεια προκάλεσαν φθορές σε φωτιστικά, εξαερισμούς, πλαστικά, καθρέφτες και πλακάκια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν θα δείξουμε καμία ανοχή στους βανδαλισμούς. Ζητούμε την άμεση συνεργασία των πολιτών ώστε να αποφύγουμε τέτοιες καταστάσεις. Οφείλουμε όλοι να προστατεύουμε τη δημόσια περιουσία. Οι συγκεκριμένες τουαλέτες ήταν έτοιμες να παραδοθούν προς χρήση στους περιπατητές της Νέας Παραλίας και τους επισκέπτες της πόλης στις 31 Μαΐου», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Δημοτικών Κοινοτήτων και Γειτονιών, Κώστας Τσιαπακίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.