ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Χανιά: 50χρονος διανομέας σκοτώθηκε σε τροχαίο – Αφήνει πίσω του μωρό 1,5 έτους

Ένας 54χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Χανιά: 50χρονος διανομέας σκοτώθηκε σε τροχαίο – Αφήνει πίσω του μωρό 1,5 έτους

Τραγικό τέλος είχε ένας 50χρονος σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης (17.04.2024) στα Χανιά, ενώ ένας 54χρονος εμπλεκόμενος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά της Κρήτης όταν συγκρούστηκαν δύο μηχανές. Στη μία ήταν ο 50χρονος που έχασε τη ζωή του και στην άλλη ο 54χρονος που παλεύει για τη ζωή του.

Ο 50χρονος ήταν πατέρας ενός μωρού 1,5 έτους και εργαζόταν ως διανομέας για να συμπληρώνει το οικογενειακό εισόδημα.

Όπως είπε γειτόνισσα και φίλη της οικογένειας, αργά τη νύχτα έφυγε από το σπίτι για να κάνει διανομή. Άλλωστε όταν συνέβη το τροχαίο ήταν με το μηχανάκι γνωστής πιτσαρίας.

Το σωματείο διανομέων κάνει λόγο για ένα «ακόμα εργατικό δυστύχημα» ενώ η τροχαία Χανίων διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι οι δύο μηχανές συγκρούστηκαν μετωπικά στην παλαιά εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου, στην Αγ. Μαρίνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.