ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χανιά: Μεθυσμένοι Αμερικανοί ναύτες του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS Gerald Ford ξυλοκόπησαν 15χρονες!

Τουλάχιστον τρία επεισόδια έχουν προκαλέσει στην πόλη μεθυσμένα μέλη του πληρώματος

Χανιά: Μεθυσμένοι Αμερικανοί ναύτες του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS Gerald Ford ξυλοκόπησαν 15χρονες!

Μεθυσμένα μέλη του πληρώματος του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS Gerald Ford έχουν προκαλέσει τουλάχιστον τρία επεισόδια στα Χανιά με το τελευταίο μάλιστα να είνα σε βάρος δυο μαθητριών ηλικίας 15 χρόνων.

Οι δυο ανήλικες υπέβαλαν καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες το βράδυ του Σαββάτου δέχθηκαν επίθεση στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων από δύο μεθυσμένους Αμερικανούς ναύτες, οι οποίοι φέρονται ότι τις χτύπησαν με γροθιές και χαστούκια! Οι 15χρονες, που κατάφεραν να ξεφύγουν τρέχοντας, περιέγραψαν τους δυο Αμερικανούς και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σε μια άλλη περίπτωση, μεθυσμένοι Αμερικανοί φέρονται να συνεπλάκησαν μεταξύ τους μέσα στις τουαλέτες του Δημοτικού Κήπου της πόλης, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει η Αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μήκους 337 μέτρων αεροπλανοφόρο «USS Gerald Ford» που θα αναχωρήσει την Τετάρτη από τη Σούδα, φέρει δύο πυρηνικούς αντιδραστήρες, ηλεκτρομαγνητικό σύστημα εκτόξευσης αεροσκαφών και μπορεί να μεταφέρει πάνω από 75 αεροσκάφη διάφορων τύπων, έχει πλήρωμα 6.000 ναύτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.