ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χανιά: Συνελήφθη 27χρονος επιχειρηματίας για βιασμό 19χρονης

Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ

Χανιά: Συνελήφθη 27χρονος επιχειρηματίας για βιασμό 19χρονης

Άλλη μια καταγγελία για βιασμό ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στα Χανιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στη σύλληψη ενός 27χρονου Χανιώτη επιχειρηματία προχώρησαν οι αστυνομικοί, μετά από καταγγελία 19χρονης κοπέλας, επίσης Χανιώτισσας, ότι τη βίασε.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία, συνέβη χθες το βράδυ, στη διάρκεια ενός πάρτι στα Φαλάσαρνα. Η κοπέλα κατήγγειλε τον βιασμό της από τον 27χρονο. Ακολούθησε η προσαγωγή του στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο ίδιος αρνήθηκε το συμβάν. Αύριο Τρίτη ο 27χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα, ενώ αναμένεται και το τελικό πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε την κοπέλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.