ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΠΓΔΜ: Περιμένουμε να κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών στην Ελλάδα

ΠΓΔΜ: Περιμένουμε να κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών στην Ελλάδα

Την αφοσίωση της κυβέρνησης των Σκοπίων στο στόχο της ένταξης στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση και την πίστη πως η Συμφωνία των Πρεσπών θα ψηφιστεί στην ελληνική Βουλή, εξέφρασε με δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της χώρας.

«Η κυβέρνησή μας είναι αφοσιωμένη στο στόχο της να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. και αναμένει ο στόχος αυτός να πραγματοποιηθεί με την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών στην Ελλάδα» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ.

Ο αξιωματούχος της κυβέρνησης Ζάεφ δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του πρόεδρου της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως ο Ρώσος πρόεδρος νωρίτερα σε συνέντευξή του ανάφερε: «Πέρυσι, προκειμένου να δοθεί ενίσχυση στην διαδικασία εισόδου της ”Μακεδονίας” στο ΝΑΤΟ ξεκίνησε ένα σχέδιο να εισαχθούν συνταγματικές τροποποιήσεις, να ονομαστεί εκ νέου η χώρα και να εξεταστεί η βάση της ”μακεδονικής” εθνικής ταυτότητας. Επιπλέον αγνοήθηκε η θέληση των ”Μακεδόνων” ψηφοφόρων, το δημοψήφισμα της αλλαγής ονομασίας της χώρας απέτυχε αλλά η εξωτερική πίεση ακόμη συνεχίζεται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.