ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παρέμβαση Λαϊκού Συνδέσμου για Δομή Δυνάμεων

Παρέμβαση Λαϊκού Συνδέσμου για Δομή Δυνάμεων

Για πρώτη φορά και όσο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος σχολιάζει στο tweeter θέματα που άπτονται των Ενόπλων Δυνάμεων, ένας πολιτικός και μέλος του κοινοβουλίου προχωρά και σχολιάζει τα όσα λέει ο Α/ΓΕΕΘΑ.

Όπως σημειώνει το yened.wordpress.com ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος προχώρησε σε σχολιασμό του μηνύματος του Α/ΓΕΕΘΑ με τον δικό του ξεχωριστό και ευθύ τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα ο Μ. Κωσταράκος και αναφερόμενος στην ολοκλήρωση  και έγκριση της Νέας Δομής Δυνάμεων ανέφερε τα εξής:

«Εγκρίθηκε  εχθές από το ΚΥΣΕΑ η μελλοντική δομή των ΕΔ. Σημαντικό βήμα που μας πήρε πολλά χρόνια. Εφαρμογή αμέσως και ολοκλήρωση το συντομότερο».

Πριν όμως προλάβει να τραβήξει τα χέρια του από το πληκτρολόγιο ο Α/ΓΕΕΘΑ ο βουλευτής απάντησε:

«Η δομή των Ενόπλων Δυνάμεων θέλει πάνω από όλα τσαγανό, ηθικό και πίστη. Ο Νοών Νοείτω…»

Ο στρατηγός Κωσταράκος δεν έχει απαντήσει στο μήνυμα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Εάν το κάνει πάντως θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η απάντησή του και… ο νοών νοείτω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.