ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Την ώρα που Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΑ πετούσαν στο Αιγαίο

Την ώρα που Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΑ πετούσαν στο Αιγαίο

Με αεροσκάφη TA -7c  πέταξαν από τον Άραξο και την 116ΠΜ ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά.

Σκοπός της επίσκεψης ,όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΓΕΕΘΑ “ήταν η επικοινωνία με το προσωπικό, η ενημέρωση επί επιχειρησιακών θεμάτων και η παροχή κατευθύνσεων και οδηγιών στο πλαίσιο της επιχειρησιακής ετοιμότητας”..

Η πτήση που πραγματοποίησαν οι δύο Αρχηγοί  οι οποίοι επέβαιναν σε δύο διθέσια TA-7C εξελίχθηκε τόσο στο Αιγαίο όσο και στη βόρεια Ελλάδα όπου και τα αεροσκάφη πραγματοποίησαν εικονικές προσβολές σε θέσεις αεράμυνας.

Βέβαια την ίδια ώρα που Α.ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΑ πετούσαν πάνω από το Αιγαίο, 6 τουρκικά μαχητικά πραγματοποιούσαν 5 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου και 2 παραβάσεις του FIR Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.