ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Eπίσκεψη Β’ υπαρχηγού ΓΕΣ στην ΕΑΒ

Eπίσκεψη Β’ υπαρχηγού ΓΕΣ στην ΕΑΒ

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) πραγματοποίησε ο Β’ υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) αντιστράτηγος Δημήτριος Λυμπέρης.

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) πραγματοποίησε ο Β’ υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) αντιστράτηγος Δημήτριος Λυμπέρης.

Στην επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ ο Β’ υπαρχηγός συνοδευόταν από τον δ/ντη Γ’ Κλάδου υποστράτηγο Γ. Φιλιππαίο, τον δ/ντη ΓΕΣ/ΔΔΒ υποστράτηγο Κ. Κωστούλα, τον δ/ντη ΓΕΣ / ΔΤΧ υποστράτηγο Δ. Χαριζόπουλο, καθώς και άλλα ανώτατα και ανώτερα στελέχη του ΓΕΣ.

Ο αντιστράτηγος Δ. Λυμπέρης, είχε συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο  της εταιρείας Τάσο Φιλιππάκο, τον γενικό διευθυντή επικεφαλής επιχειρησιακών λειτουργιών Αθανάσιο Χρονόπουλο και στελέχη της ΕΑΒ. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, ο Αντιστράτηγος και οι επιτελείς του ΓΕΣ περιηγήθηκαν στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρίας. Επίσης είχαν εκτενή ενημέρωση για τις υπάρχουσες συνεργασίες της ΕΑΒ με τον Ελληνικό Στρατό, για τις συνεργασίες της ΕΑΒ με εταιρίες του κλάδου διεθνώς, καθώς και για τις δυνατότητες, τις τρέχουσες εξελίξεις, τα μελλοντικά σχέδια και τα προγράμματα της εταιρίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Αντιστράτηγος Δ. Λυμπέρης τόνισε ότι: «Είμαστε εντυπωσιασμένοι από τις δυνατότητες και την τεχνολογική υποδομή που έχει αναπτύξει η ΕΑΒ. Η συνεργασία της ΕΑΒ με το Γενικό Επιτελείο Στρατού είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη. Εκτιμώ ότι θα υπάρχει περαιτέρω ενίσχυση και διεύρυνση στο μέλλον».

Ακολούθως ο Τ. Φιλιππάκος υπογράμμισε ότι: «Η ΕΑΒ μέσω της μακροχρόνιας και σημαντικής συνεργασίας της με το ΓΕΣ, έχει αποδείξει ότι έχει τη δυνατότητα και την απαραίτητη υποδομή να καλύπτει επιτυχημένα τις ανάγκες  του ΓΕΣ και γενικότερα των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας».

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.