ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ινδία: Προχωρά στην παραγωγή 156 επιπλέον ΤΟΜΑ BMP-2

Ινδία: Προχωρά στην παραγωγή 156 επιπλέον ΤΟΜΑ BMP-2

Το υπουργείο Αμύνης της Ινδίας ενέκρινε την προμήθεια 156 τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης (ΤΟΜΑ) τύπου BMP-2 ‘Sarath’ από την γραμμή παραγωγής της Ordnance Factory Board (OFB).

Η συμφωνία είναι ύψους 11.25 δισεκατομμυρίων ινδικών ρουπιών (148 εκατομμυρίων δολαρίων).

Πηγές του υπουργείου Αμύνης διευκρινίζουν πως το εργοστάσιο που βρίσκεται στη νότια Ινδία και έχει κατασκευάσει πάνω από 2.500 ΤΟΜΑ ΒΜΡ-2 του τύπου από το 1987 ως σήμερα, θα πρέπει να ολοκληρώσει την παράδοση των 156 οχημάτων εντός 24 μηνών.

Tα οχήματα είναι αμφίβια, έχουν πλήρωμα τριών ανδρών και μπορούν να μεταφέρουν ομάδα πεζικού 7 ανδρών. Με βάρος 14.3 τόνους, έχουν επιχειρησιακή ακτίνα 600 χλμ. χωρίς ανεφοδιασμό, μέγιστη ταχύτητα σε δρόμο 65 χλμ/ώρα, 45 χλμ/ώρα εκτός δρόμου και 3.8 κόμβων στο νερό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.