ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαζικές παραλαβές 400 αρμάτων μάχης και ΤΟΜΑ για τον ρωσικό Στρατό το 2021

Μαζικές παραλαβές 400 αρμάτων μάχης και ΤΟΜΑ για τον ρωσικό Στρατό το 2021

Πάνω από 400 άρματα μάχης, ΤΟΜΑ και ΤΟΜΠ θα παραλάβει ο ρωσικός Στρατός το 2021, ανέφερε το τμήμα ενημέρωσης του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.

«Οι δυνάμεις εδάφους θα παραλάβουν σύγχρονα άρματα μάχης T-72B3M, T-80BVM, T-90M, ΤΟΜΑ BMP-3, εκσυγχρονισμένα BMP-2 με σύστημα μάχης Berezhok, καθώς και τροχοφόρα ΤΟΜΠ BTR-82A», ανέφερε το γραφείο Τύπου χωρίς όμως να διευκρινίζει τους επιμέρους αριθμούς.

«Συνολικά, το 2021, περισσότερες από 400 μονάδες τεθωρακισμένων οχημάτων θα μπουν στους σχηματισμούς και σε στρατιωτικές μονάδες των επίγειων δυνάμεων των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων», δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.