ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαγνησία: 64χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα σε αποθήκη Άγιο Γεώργιο

Δεν άφησε κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα

Μαγνησία: 64χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα σε αποθήκη Άγιο Γεώργιο

Τέλος στη ζωή του έβαλε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουνίου ένας 64χρονος άνδρας στον Άγιο Γεώργιο του Δήμου Ρήγα Φεραίου, στην Μαγνησία.

Ειδικότερα, τον αυτόχειρα βρήκε η σύζυγός του, η οποία ανησύχησε όταν είδε την ώρα να περνά και εκείνος να μην επιστρέφει στο σπίτι.

Το χρονικό της αυτοκτονίας του 64χρονου

Ο 64χρονος ήταν συνταξιούχος, ωστόσο διατηρούσε κτήματα με ελιές και αμπέλια στην περιοχή, τα οποία φρόντιζε σε καθημερινή βάση. Εφυγε το πρωί από το σπίτι, χωρίς καμία κίνησή του να προμηνύει τι θα επακολουθούσε.

Η ώρα περνούσε και εκείνος δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι. Η σύζυγός του ανησύχησε από την πολύωρη απουσία του και πήγε να τον αναζητήσει. Είδε το αυτοκίνητό του παρκαρισμένο και κατευθύνθηκε στην μικρή αποθήκη που διατηρούσε στα κτήματά του, πίσω από το σπίτι του κουνιάδου του. Όταν μπήκε μέσα, είδε τον 64χρονο απαγχονισμένο.

Η άτυχη γυναίκα υπέστη σοκ. Άμεσα κλήθηκε ΕΚΑΒ και Αστυνομία. Με ασθενοφόρο η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή για να ερευνήσει το συμβάν, με την εγκληματική ενέργεια να αποκλείεται από την ΕΛ.ΑΣ.

Δεν είχε αφήσει σημείωμα ο 64χρονος

Ο 64χρονος δεν άφησε κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, ούτε είχε δώσει δείγματα με τη συμπεριφορά του για την απόφαση που φέρεται να είχε πάρει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Παλαιότερα είχε δικό του κατάστημα, ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο νοσοκομείο, απ’ όπου μάλιστα συνταξιοδοτήθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.