ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Οι MMSC επιστρέφουν για το πρόγραμμα των κορβετών του ΠΝ» λένε οι Αμερικανοί

Lockheed Martin: «Το πρόγραμμα του ΠΝ έχει πολλά κομμάτια»

«Οι MMSC επιστρέφουν για το πρόγραμμα των κορβετών του ΠΝ» λένε οι Αμερικανοί

Η Lockheed Martin θέλει να επαναφέρει την πρότασή της για τις MMSC τις οποίες επιχείρησε να παρουσιάσει ως… φρεγάτες αλλά αυτή την φορά για να κερδίσει το πρόγραμμα της ελληνικής κορβέτας.

Βέβαια εδώ τίθεται άμεσα ένα ερώτημα: Πώς η ελληνική κυβέρνηση συζητούσε με τους Αμερικανούς για την μελλοντική φρεγάτα του ΠΝ (που όλοι γνώριζαν ότι η MMSC ήταν ακατάλληλη) για ένα σκάφος το οποίο οι ίδιοι τώρα το επαναφέρουν ως… κορβέτα.

Δηλαδή γνώριζαν άπαντες ότι δεν διέθετε τις ικανότητες που έπρεπε να διαθέτει μία φρεγάτα του ΠΝ για να επιβάλλει την ελληνική κυριαρχία σε Αιγαίο και Μεσόγειο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.