ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΝ αντιναύαρχου Γούση στη Γαλλία

Επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΝ αντιναύαρχου Γούση στη Γαλλία

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ) ανακοινώθηκε ότι ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Δημήτριος Γούσης θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Γαλλία από 29 έως 1 Απριλίου 2006 ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του ναυάρχου Oudot de Dainvill.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο Α/ΓΕΝ θα επισκεφθεί:

-Το Αρχηγείο του Γαλλικού Ναυτικού στο Παρίσι όπου θα έχει συνομιλίες με τον Γάλλο ομόλογό του.

-Την Γαλλική Επιχειρησιακή Διοίκηση Μεσογείου στην Τουλόν όπου  θα έχει συνομιλίες με το Διοικητή της, Αντιναύαρχο Jean-Marie Van Huffel.

-Το Αρχηγείο του Γαλλικού Στόλου στην Τουλόν όπου θα έχει συνομιλίες με τον Αρχηγό του Γαλλικού Στόλου, Αντιναύαρχο Philippe Sautter.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα θέματα των συνομιλιών μεταξύ των Α/ΓΕΝ Ελλάδας-Γαλλίας περιλαμβάνονται η Ναυτική διάσταση της Ευρωπαϊκής  Ένωσης, οι ασύμμετρες απειλές, το Κέντρο Επιχειρησιακής Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (NMIOTC) στη Κρήτη και η λαθρομετανάστευση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.