ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

IDEX 2019: Νέα φρεγάτα παρουσίασε η Κίνα

IDEX 2019: Νέα φρεγάτα παρουσίασε η Κίνα

Μια νέα φρεγάτα σε σκάφος trimaran παρουσίασαν στην διεθνή έκθεση στρατιωτικού υλικού IDEX 2019 στα ΗΑΕ τα κινεζικά ναυπηγεία CSSC.

Όπως φαίνεται από το μοντέλο που παρουσιάστηκε στην έκθεση η κινεζική ελαφριά φρεγάτα έχει μεγάλη ομοιότητα με την αμερικανική φρεγάτα LCS που έχει αποκτήσει το Ναυτικό των ΗΠΑ. Η κινεζική φρεγάτα έχει μήκος 136 μέτρα εκτόπισμα 3.600 τόνους και πλήρωμα 110 άτομα.

Το πλοίο διαθέτει τέσσερις κινητήρες Diesel οι οποίοι συνδέονται με Waterjets επιτρέποντας στο σκάφος να επιτύχει μέγιστη ταχύτητα 30 κόμβους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κινεζικό πλοίο διαθέτει ένα πυροβόλο των 76 χλστ, 16 κάθετους εκτοξευτές για αντιαεροπορικούς πυραύλους, δύο συστήματα εγγύς αντιπυραυλικής άμυνας, δύο τετραπλούς εκτοξευτές αντιπλοικών πυραύλων με εμβέλεια 300 χλμ τοποθετημένων στο χώρο μεταξύ της γέφυρας και του υπόστεγου που φιλοξενεί το ελικόπτερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.