ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο γερμανικός στρατός ψάχνει στελέχη να αυξήσει την επάνδρωση και είναι έτοιμος να αποδεχτεί πολίτες τρίτων χωρών

Θα δώσουν και σε μετανάστες την άδεια;

Ο γερμανικός στρατός ψάχνει στελέχη να αυξήσει την επάνδρωση και είναι έτοιμος να αποδεχτεί πολίτες τρίτων χωρών

Η Ευρώπη οδεύει όπως όλα δείχνουν σε ένα δρόμο χωρίς γυρισμό καθώς η συνεχής διαμόρφωση μιας κοινωνίας χωρίς υποχρεώσεις σήμερα που οι παγκόσμιες εξελίξεις μπορεί να είναι καταιγιστικές αποκαλύπτει ότι ¨ο βασιλιάς είναι γυμνός”.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου η χώρα εξετάζει το ενδεχόμενο στράτευσης ξένων υπηκόων στις Ένοπλες Δυνάμεις προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού.

Συνολικά οι απαιτήσεις ανέρχονται σε 20.000 άτομα. Σύμφωνα με τη γερμανική νομοθεσία μόνο Γερμανοί πολίτες μπορούν να  υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ όσοι γεννήθηκαν στη χώρα, αλλά δεν έχουν γερμανική υπηκοότητα μπορούν να υπηρετήσουν, αλλά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, προτεραιότητα θα έχουν πολίτες της ΕΕ, αλλά δεν αποκλείεται να εγκριθεί και η συμμετοχή πολιτών από χώρες εκτός της ΕΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.