ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι Γεωργιανοί θέλουν να ανοίξουν δεύτερο μέτωπο κατά της Ρωσίας

Βουλευτής ζήτησε δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο λαός!

Οι Γεωργιανοί θέλουν να ανοίξουν δεύτερο μέτωπο κατά της Ρωσίας

“Η Γεωργία θα εξετάσει το ενδεχόμενο να ανοίξει ένα «δεύτερο μέτωπο» κατά της Ρωσίας, αλλά μόνο εάν ο λαός της υποστηρίξει την ιδέα σε δημοψήφισμα”, δήλωσε την Τρίτη ένας βουλευτής και επικεφαλής της κορυφαίας κοινοβουλευτικής δύναμης, του κόμματος του «Γεωργιανού Ονείρου».

Ο Irakli Kobakhidze σχολίαζε τις δηλώσεις ορισμένων Ουκρανών αξιωματούχων τους τελευταίους μήνες, οι οποίοι είχαν καλέσει την Τιφλίδα να συμμετάσχει στον αγώνα της κατά της Ρωσίας.

«Μπορούμε να κάνουμε ένα δημοψήφισμα, ένα δημοψήφισμα για το αν οι άνθρωποι θέλουν να ανοίξουν ένα δεύτερο μέτωπο [κατά της Ρωσίας] στη Γεωργία ή όχι», είπε ο Kobakhidze, σύμφωνα με το Γεωργιανό Channel 1.

Είπε ότι οι Γεωργιανοί θα πρέπει να «πάρουν μια απόφαση» μόνοι τους για το αν συμφωνούν με αξιωματούχους στο Κίεβο ή με τη δική τους κυβέρνηση, η οποία αντιτίθεται σε μια τέτοια κίνηση, πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.