ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το μνήμα όπου θα τοποθετηθεί η σορός του ήρωα Κ.Κατσίφα: Έβαλαν μέσα την Ελληνική Σημαία (φωτό)

Το μνήμα όπου θα τοποθετηθεί η σορός του ήρωα Κ.Κατσίφα: Έβαλαν μέσα την Ελληνική Σημαία (φωτό)

Στο μνήμα που ήδη έχει ετοιμαστεί βρίσκεται μέσα μια ελληνική σημαία για να «αγκαλιάσει» τον 35χρονο ομογενή στο τελευταίο του ταξίδι ενώ η ελληνική σημαία είναι χαραγμένη και πάνω στην ταφόπλακα μπροστά στο μνήμα.

Την ίδια ώρα μέλη της μειονότητας σχημάτισαν στο βουνό πάνω από τους Βουλιαράτες με πέτρες τη λέξη «ήρωας» ενώ στο νεκροταφείο φτάνουν στεφάνια συλλόγων βορειοηπειρωτών από όλο τον κόσμο.

Ταυτόχρονα, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας Κατσίφα, έδιωξαν αμμέσως Αλβανικά ΜΜΕ από το σπίτι του ήρωα της Β. Ηπείρου.

Ξεχειλίζει η οργή από τον Ελληνισμού της Β. Ήπείρου κατά των Αλβανικών Αρχών όπως είναι λογικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.