ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αδερφός Φ.Μπελέρη: «Τίθεται θέμα δημοκρατίας στην Αλβανία»

«Ξέρει ότι η δίωξή του είναι πολιτική - Από 20 χρονών είναι στην πολιτική, τον ενδιαφέρει ο τόπος του»

Αδερφός Φ.Μπελέρη: «Τίθεται θέμα δημοκρατίας στην Αλβανία»

Ο αδερφός του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρας, Φρέντι Μπελέρη, Λεονάρντο, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε μεταξύ άλλων πως τίθεται θέμα δημοκρατίας στην Αλβανία γι’ αυτό και χθες στη συγκέντρωση για την απελευθέρωσή του, συμμετείχαν και Αλβανοί πολίτες.

Ερωτηθείς για το ηθικό του Φρέντι Μπελέρη που βρίσκεται μέσα στη φυλακή, ανέφερε ότι είναι ακμαιότατο, «μας δίνει αυτός κουράγιο, αντί να του δίνουμε εμείς» είπε χαρακτηριστικά.

«Εμείς αντλούμε δύναμη από αυτόν, ο Φρέντι ξέρει ότι η δίωξή του είναι πολιτική. Από 20 χρονών είναι στην πολιτική, τον ενδιαφέρει ο τόπος του» πρόσθεσε.

Ο Λεονάρντο Μπελέρης συμπλήρωσε ότι «εμείς θέλουμε να ενταχθεί η Αλβανία στην οικογένεια της ΕΕ, αλλά μια χώρα με τέτοια συμπεριφορά δεν γίνεται να γίνει μέρος αυτής της οικογένειας».

Αναφορικά με το περιουσιακό είπε ότι τα τελευταία 10-12 χρόνια ό,τι χτίζεται στην περιοχή δεν ανήκει σε ντόπιους, ούτε σε ξένους επενδυτές, όπως ήταν το αίτημα για να μπουν ξένα κεφάλαια στην περιοχή και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Ανήκει μόνο σε Αλβανούς, όπως είπε.

«Ούτε ένας ξένος επενδυτής δεν έχει έρθει. Όλοι είναι νυν και πρώην αξιωματούχοι» είπε και συμπλήρωσε πως δεν μπορεί να υπάρξει τουριστική ανάπτυξη χωρίς τους ντόπιους.

Τέλος, σχολίασε ότι ο Φρέντη Μπελέρης «είναι καθαρός» και τόνισε ότι αναμένονται τα επόμενα βήματα από την αλβανική κυβέρνηση για το θέμα της ορκωμοσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην εκδήλωση παρέστησαν και χαιρέτισαν οι δήμαρχοι της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης και της Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ενώ προβλήθηκε και μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του αντιπροέδρου της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.