ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο αίσχους: Η κυβέρνηση έστειλε τα ΜΑΤ να εμποδίσουν υδροφόρες & εθελοντές να πάνε στη Βαρυμπόμπη (upd)

Βίντεο αίσχους: Η κυβέρνηση έστειλε τα ΜΑΤ να εμποδίσουν υδροφόρες & εθελοντές να πάνε στη Βαρυμπόμπη (upd)

(Ανανέωση 10:40) Η κυβέρνηση έστειλε μία διμοιρία των ΜΑΤ στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης για να εμποδίσει 50 νεαρούς εθελοντές πυροσβέστες με υδροφόρες να πάνε στη Βαρυμπόμπη που φλέγεται αβοήθητη και να σβήσουν τη φωτιά!

Όπως αποδεικνύει και το αποκλειστικό βίντεο του pronews, χθες το βράδυ 50 νεαροί με υδροφόρες προσπάθησαν να περάσουν από τον κόμβο της Βαρυμπόμπης για να βοηθήσουν εθελοντικά στην κατάσβεση.

Τότε η κυβέρνηση έστειλε μία διμοιρία των ΜΑΤ για να τους παρεμποδίσει να πάνε να σβήσουν τη φωτιά!

Ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση και οι νεαροί αποχώρησαν χωρίς να σημειωθεί κάποιο επεισόδιο.

Για άγνωστο λόγο όμως δημιουργήθηκε από ορισμένα ΜΜΕ ολόκληρη ιστορία περί «επίθεσης άγνωστων νεαρών σε πυροσβέστες», η οποία τάχα προκάλεσε την παρέμβαση των ΜΑΤ, κάτι που ουδέποτε έγινε. Με λίγα λόγια η κυβέρνηση έστειλε τα ΜΑΤ εξ’ αρχής για να φυλάνε τη φωτιά!

Το βίντεο ντοκουμέντο του Pronews

https://twitter.com/pronewsgr/status/1423776571589120002?s=20


(Αρχικό κείμενο 01:41) Δείτε το παρακάτω αποκλειστικό βίντεο του pronews.gr όπου τα ΜΑΤ που έχουν αποκλείσει την καιόμενη Βαρυμπόμπη επειδή οι κάτοικοι διαμαρτύρονται γιατί επί τρεις ημέρες καίγεται ο τόπος τους και η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα ουσιαστικό για να το σταματήσει. εμποδίζουν υδροφόρες και εθελοντές πυροσβέστες να πλησιάσουν στον οικισμό!

Είναι πραγματικά ντροπιαστικό να σταματούν τις δυνάμεις των εθελοντών για να εκδικηθούν τους κατοίκους που είναι οργισμένοι με την κυβέρνηση!

Οι σκηνές είναι πραγματικά σοκαριστικές. Η κυβέρνηση τιμωρεί με κάψιμο τους πολίτες γιατί διαμαρτύρονται για την ανικανότητά της.

Κάποιος να απολογηθεί άμεσα για το βίντεο ντροπής.

Δείτε το:


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.