ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

O Ευθύμης Λέκκας καθησυχάζει για το σεισμό – «Τα ρήγματα αυτά δεν μπορούν να δώσουν μεγάλα μεγέθη»

O Ευθύμης Λέκκας καθησυχάζει για το σεισμό – «Τα ρήγματα αυτά δεν μπορούν να δώσουν μεγάλα μεγέθη»

Ουδεμία σχέση με τον σεισμό της 19ης Ιουλίου δεν έχει η σεισμική δόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Αττική.

Σύμφωνα με τον Ευθύμη Λέκκα, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και όπως τόνισε έγινε σε θαλάσσια περιοχή λίγο έξω από το Μάτι. «Μια περιοχή που δίνει τέτοιους σεισμούς, δεν δίνει μεγαλύτερους», δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Οπως επισήμανε στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει έντονη σεισμικότητα και «δίνει» μικρά μεγέθη. «Τα ρήγματα αυτά δεν μπορούν να δώσουν μεγάλα μεγέθη», είπε, προσθέτοντας ότι παρακολουθούν το φαινόμενο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Λέκκας επισήμανε πως δεν συνδέεται με τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ της 19ης Ιουλίου στην Πάρνηθα. «Είναι ανεξάρτητα κέντρα», υπογράμμισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.