ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρώτο θέμα στην Τουρκία ο σεισμός της Ρόδου – «Ήταν ιδιαίτερα δυνατός» (φώτο)

Πρώτο θέμα στην Τουρκία ο σεισμός της Ρόδου – «Ήταν ιδιαίτερα δυνατός» (φώτο)

Πρώτο θέμα στα ενημερωτικά sites στην Τουρκία είναι ο σεισμός που σημειώθηκε ανοιχτά της Ρόδου το πρωί της Πέμπτης.

Τόσο το CNN Turk, όσο όμως και η Daily Sabah και η εφημερίδα Sozcu μεταδίδουν τον σεισμό εντάσεως 5,1 Ρίχτερ, που συνέβη μεταξύ Ρόδου και Μαρμαρά, όπως σημειώνουν και έγινε αισθητός στην επαρχία Φετιγιέ της Τουρκίας και τις πόλεις Νταλαμάν και Γκιοτζέκ.

Ο Δήμαρχος του Νταλαμάν, Μοχάμετ Καρακούς μιλώντας στην τουρκική Sozcu δήλωσε πως ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός. «Τον καταλάβαμε πολύ καλά. Αλλά δεν έχουν σημειωθεί προβλήματα προς το παρόν στο Νταλαμάν. Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή απώλειες ζωών».
Ο κυβερνήτης της επαρχίας Μούγλων Εσενγκιούλ Τζιβελέκ, στην νοτιοδυτική Τουρκία όπου και έγινε αισθητός ο σεισμός, ανέφερε στην Daily Sabah πως δεν έχουν σημειωθεί τραυματισμοί ή υλικές ζημιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


Πάντως στις πρώτες εικόνες που μετέδωσε το CNN Turk από τις περιοχές όπου έγινε αισθητός ο σεισμός στην Τουρκία δεν φαίνεται να υπήρξε κάποια σημαντική ζημιά που να αναστατώσει τους κατοίκους, πέραν της πρώτης αντίδρασης την ώρα του Εγκέλαδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.