ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επί ποδός τα συνεργεία των Δήμων της χώρας – Πλημμύρες και στην Ροδόπη

Επί ποδός τα συνεργεία των Δήμων της χώρας – Πλημμύρες και στην Ροδόπη

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει σήμερα πολλές περιοχές της χώρας, με καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους και έντονες χαλαζοπτώσεις.

Στην Αθήνα έριξε χαλάζι σε μέγεθος φουντουκιού, ενώ στη Ροδόπη, οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ορμητικούς χειμάρρους. Η ισχυρή βροχή που ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί και αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες ώρες, έπληξε κατά κύριο λόγο την περιοχή του Δήμου Ιάσμου, όπου οι πολίτες είδαν κεντρικούς δρόμους του οικισμού να πλημμυρίζουν.

Επί ποδός και τα συνεργεία του Δήμου που ανταποκρίθηκαν όπου κρίθηκε αναγκαίο, ενώ οι πολίτες έψαχναν για προσωρινό καταφύγιο από την βροχή. Με προβλήματα διεξάγεται και η κυκλοφορία των οχημάτων.

Τα νερά είχαν καλύψει δρόμους και πεζοδρόμια, μετατρέποντάς τα σε ποτάμια, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις μπήκαν και σε σπίτια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση έκτακτων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ:
Τα ισχυρά φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι τις μεσημεριανές ώρες,στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, ενώ το απόγευμα βαθμιαία ο καιρός σε αυτές τις περιοχές θα βελτιωθεί.
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν, από τιςπρομεσημβρινές ώρες την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν πρόσκαιρα τη Θεσσαλία. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν από τις βραδινές ώρες.
Από νωρίς το απόγευμα θα ξεκινήσουν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο βορειοανατολικό Αιγαίο, που τη νύχτα θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Βελτίωση του καιρού σε αυτές στις περιοχές αναμένεται από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (05-10-2019).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.