ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ. Χριστοδουλάκης: «Το πρώτο που προέχει είναι η στήριξη των ανθρώπων που έχουν πληγεί» (φωτό)

Μ. Χριστοδουλάκης: «Το πρώτο που προέχει είναι η στήριξη των ανθρώπων που έχουν πληγεί» (φωτό)

Kλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τον Γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη, τον αρμόδιο Βουλευτή για θέματα Πολιτικής Προστασίας Γιώργο Καμίνη, την Βουλευτή της ΠΕ Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη και τοπικά στελέχη, επισκέφθηκε το νομό Λάρισας και τις περιοχές που επλήγησαν από τον ισχυρό σεισμό. Δήλωσε πως το Κίνημα Αλλαγής θα στηρίξει τους πληγέντες και μοίρασε συγχαρητήρια στους ανθρώπους που οδήγησαν με ασφάλεια τους 63 μαθητές έξω από το ετοιμόρροπο κτίριο.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν τα χωριά Δαμάσι και Μεσοχώρι, καθώς και το συντονιστικό που έχει στηθεί στο στρατόπεδο Τυρνάβου, για να δηλώσουν την συμπαράσταση του Κινήματος Αλλαγής στους πληγέντες, αλλά και την δέσμευση μας ότι θα λάβουμε όλες τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για τα άμεσα μέτρα στήριξης τους.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πρώτα οι καταστροφικές πλημμύρες, τώρα ο ισχυρός σεισμός και οι καταστροφές. Η πίεση που δέχεται εν μέσω πανδημίας η τοπική κοινωνία της Ελασσόνας, της Λάρισας, αλλά και η ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις.

Το πρώτο που προέχει είναι η στήριξη των ανθρώπων που έχουν πληγεί. Άμεση στήριξη τόσο για την αποκατάσταση των ζημιών, όσο και για την επανεκκίνηση της οικονομικής και κοινωνικής ζωής. Χωρίς τα λάθη και τις καθυστερήσεις που χαρακτηρίζουν τις κυβερνητικές παρεμβάσεις.

Το Κίνημα Αλλαγής είναι εδώ, δίπλα στους πληγέντες, και θα συνεχίσει πιέζοντας στη Βουλή για να γίνουν όλα τα αναγκαία μέτρα πράξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους του δημοτικού σχολείου Δαμασίου, που με την ψυχραιμία τους κατόρθωσαν να οδηγήσουν με ασφάλεια τους 63 μαθητές εκτός του ετοιμόρροπου κτιρίου. Αν δεν υπήρχαν αυτοί, σήμερα, πιθανώς, η συζήτηση θα ήταν τραγικά διαφορετική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.