ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αμαλιάδα: Μαίνεται η φωτιά κοντά σε σπίτια οι φλόγες

Η φωτιά ξέσπασε σε έκταση με ελαιόδεντρα και ξερά χόρτα

Αμαλιάδα: Μαίνεται η φωτιά κοντά σε σπίτια οι φλόγες

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Αμαλιάδα κοντά στο χωριό Άγναντας, ενώ ξέσπασε και νέα φωτιά στα δυτικά. 

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής με άλλα 2 ελικόπτερα, ενώ εκτός από τον πυροσβέστη που μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας τραυματίστηκε και δεύτερος στο κεφάλι.

Το ένα μέτωπο είναι κοντά στο χωριό και εκτείνεται σε έκταση περίπου 20 στρεμμάτων, ωστόσο δεν απειλούνται μέχρι στιγμής κατοικίες.

Η φωτιά ξέσπασε σε έκταση με ελαιόδεντρα και ξερά χόρτα, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις από την Π.Υ. Αμαλιάδας.

Συγκεκριμένα, στην επιχείρηση κατάσβεσης επιχειρούν δυνάμεις από την Π.Υ. Αμαλιάδας και τις άλλες Υπηρεσίες, με επικεφαλής τον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας Πύραρχο Γιώργο Κωνσταντακόπουλο και τον διοικητη Π.Υ. Αμαλιάδας Αντιπύραρχο Κώστα Χριπάτσιο.

Η φωτιά που μαίνεται είναι κοντά στο χωριό και εκτείνεται σε έκταση περίπου 20 στρεμμάτων, ωστόσο δεν απειλούνται μέχρι στιγμής κατοικίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φλόγες έφτασαν κοντά στο χωριό, αλλά η Πυροσβεστική πρόλαβε πριν φτάσουν σε αυλή κατοικίας. Μάλιστα, η φωτιά πλησίασε απειλητικά και σε δεξαμενές με βουτάνιο, ωστόσο η παρέμβαση των αντρών της πυροσβεστικής ήταν άμεση πριν υπάρξει κίνδυνος.Δείτε βίντεο του patrisnews:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.