Η φωτιά ξέσπασε σε έκταση με ελαιόδεντρα και ξερά χόρτα

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Αμαλιάδα κοντά στο χωριό Άγναντας, ενώ ξέσπασε και νέα φωτιά στα δυτικά. 

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής με άλλα 2 ελικόπτερα, ενώ εκτός από τον πυροσβέστη που μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας τραυματίστηκε και δεύτερος στο κεφάλι.

Το ένα μέτωπο είναι κοντά στο χωριό και εκτείνεται σε έκταση περίπου 20 στρεμμάτων, ωστόσο δεν απειλούνται μέχρι στιγμής κατοικίες.

Η φωτιά ξέσπασε σε έκταση με ελαιόδεντρα και ξερά χόρτα, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις από την Π.Υ. Αμαλιάδας.

Συγκεκριμένα, στην επιχείρηση κατάσβεσης επιχειρούν δυνάμεις από την Π.Υ. Αμαλιάδας και τις άλλες Υπηρεσίες, με επικεφαλής τον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας Πύραρχο Γιώργο Κωνσταντακόπουλο και τον διοικητη Π.Υ. Αμαλιάδας Αντιπύραρχο Κώστα Χριπάτσιο.

Η φωτιά που μαίνεται είναι κοντά στο χωριό και εκτείνεται σε έκταση περίπου 20 στρεμμάτων, ωστόσο δεν απειλούνται μέχρι στιγμής κατοικίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φλόγες έφτασαν κοντά στο χωριό, αλλά η Πυροσβεστική πρόλαβε πριν φτάσουν σε αυλή κατοικίας. Μάλιστα, η φωτιά πλησίασε απειλητικά και σε δεξαμενές με βουτάνιο, ωστόσο η παρέμβαση των αντρών της πυροσβεστικής ήταν άμεση πριν υπάρξει κίνδυνος.Δείτε βίντεο του patrisnews: