ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Έγκλημα στα Τέμπη: Οι γιατροί εξετάζουν να «ξυπνήσουν» από το κώμα τον Γεράσιμο – Επέζησε από το 1ο βαγόνι

Ο 20χρονος υπέστη βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκε σε λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις 

Έγκλημα στα Τέμπη: Οι γιατροί εξετάζουν να «ξυπνήσουν» από το κώμα τον Γεράσιμο – Επέζησε από το 1ο βαγόνι

Ο 20χρονος Γεράσιμος, είναι ο μοναδικός επιβάτης από το 1ο βαγόνι του μοιραίου Intercity 62 στα Τέμπη που βγήκε ζωντανός και που εξακολουθεί να δίνει «μάχη» για τη ζωή του νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του gegonota.news, ο 20χρονος φοιτητής που τραυματίστηκε βαριά στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και πλέον οι προσπάθειες των γιατρών επικεντρώνονται στην εγκεφαλική του λειτουργία.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες η ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί φέρεται να διεξάγει συστηματικά εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και πότε θα μπορέσουν να τον «ξυπνήσουν» από το τεχνητό κώμα.

Ο Γεράσιμος υπέστη βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκε σε λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις με σκοπό να αποσυμπιεστεί το κεφάλι του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από την σύγκρουση.

Έχει συμπληρώσει ήδη 43 ημέρες διασωληνωμένος στη ΜΕΘ και κάθε μέρα που περνάει κορυφώνεται η αγωνία για την πορεία της υγείας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.